BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü'nde yollar kışa hazırlanıyor

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelindeki yolların kışa uygun hale getirilmesi için başlattığı asfaltlama çalışmalarına son hız devam ediyor.

Abone ol

Beylikdüzü genelindeki yol yapım çalışmaları, gece-gündüz demeksizin yoğun bir çalışmayla aralıksız devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü halkının taleplerine cevap verebilmek adına yolların yapılması için yoğun çaba gösteriyor. Belirli bir plan üzerinde gerçekleştirilen çalışmalara, gece-gündüz demeksizin devam ediliyor. Geç saatlere kadar gerçekleştirilen çalışmalarla vatandaşın istekleri karşılanmaya çalışılıyor. Yapılan çalışmalar, Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından da yerinde takip ediliyor.

Başkan çalışmaları denetledi

Adnan Kahveci Mahallesi Atakent Caddesi'nin asfalt serme çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Uzun, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yusuf Uzun, "Bütün eksiklikleri bir anda çözmemiz imkansız. Biz hiçbir eksiği ikinci plana atmadan çözmek için yoğun çaba gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Gündüz tamamlanamayan çalışmalara gece devam ediliyor ve sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Şunu söylemeliyim ki Beylikdüzü'nü aldığımız noktadan çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Biz bunun için  imkânlarımız nisbetince, gecemizi gündüzümüze katıp çaba gösteriyoruz" dedi.

700 ton asfalt

Adnan Kahveci Mahallesi Atakent Caddesi'ne bu çalışmayla 7 metre genişliğinde yaklaşık 1 kilometre asfalt yol yapıldı. 700 ton asfaltın kullanıldığı çalışmayla Yavuz Sultan Selim Caddesi, Gürpınar Mahallesi ve İnönü Mahallesi bağlantıları gerçekleştirildi.