BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,89
ALTIN 2.426,00
HABER /  GÜNCEL

Beylikdüzü'nde feci kaza!

Beylikdüzü’nde D-100 Karayolu üzerinde aşırı hızlı seyrettiği söylenen minibüs üstgeçidin ayağına çarptı

Abone ol

Kazada sürücü hayatını kaybetti. Minibüste bulunan yolcu yaralı kurtuldu. Minibüs tam bir enkaz yığınına döndü. Kaza yapan aracın motoru ve lastiği yerinden çıkarak yola savruldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 07:00 sıralarında meydana geldi. Beylikdüzü’nden Bakırköy istikametine doğru seyir halindeki 39 NR 711 plakalı minibüsün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen minibüs, Tatilya metrobüs durağındaki üstgeçidin orta bölümde bulunan ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Cihangir Yaraş(26) ve yanındaki yolcu Cemal Kayar minibüsten fırlayarak yola savruldu.

Sürücü olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Cemal Kayar ambulansla Bakırköy Dr. Sadik Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Bakırköy istikametine doğru bir süre trafiğe kapatıldı. Bu arada, kaza yapan aracın motoru ve lastiği çarpmanın etkisiyle yerinden çıkarak yola savruldu. Kaza mahallindeki enkaz yığını belediye işçileri tarafından toplandı, yol trafiğe açıldı.