BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Beyazın evinden çıkmıyor

Beyaz'ın samimi olduğu bayan hangi ünlünün eski aşkı?

Abone ol Beyazıt Öztürk’le, Selin Boronkay arasındaki samimiyet herkesin dilinde. Boronkay, Öztürk’ün evine her gün uğruyor.

Gazetecilerle köşe kapmaca

Beyazıt Öztürk’ün adı "Beyaz Show"un yabancı konuk koordinatörü Selin Boronkay ile anılıyor. İstanbul gecelerinde görülen ikilinin basında fotoğraflarının yer almaması için eğlence mekánlarından ayrı ayrı çıktıkları iddia ediliyor. Öztürk’ün önceki gece "Beyaz Show" ekibi için Etiler Nispet’te verdiği yemeğe katılan Boronkay, mekánı yine arka kapıdan terk etti.

Ünlüleri getiriyor

Pan Ajans’ın sahibi Boronkay, "Beyaz Show"a getirdiği konuklarla adını duyurdu. Programa en son Guinness Rekorlar Kitabı’nda ’dünyanın en pörtlek gözü’ unvanına sahip Kim Goodman’ı getiren Boronkoy, "Dallas"ın başrol oyuncuları Larry Hagman ile Charlene Tilton’u "Beyaz Show"a davet etti.

Küçük Onur’la aşk yaşadı


Zoltan-Yücel Boronkay çiftinin ortanca kızı Selin Boronkay, şarkıcı Küçük Onur’la yaşadığı aşkla magazin basınında sıkça yer almıştı. Ailesinin bu ilişkiyi onaylamadığı haberleri o günlerde basında sıkça yer almıştı. Küçük Onur’dan ayrıldıktan sonra adı aşk dedikodularına karışmayan Boronkay, daha önce verdiği bir röportajda, "Yaptığımız işler evlenmeye filan zaman bırakmıyor" demişti