BIST 10.336
DOLAR 32,20
EURO 34,75
ALTIN 2.449,42
HABER /  DÜNYA

Beton mikseri kaza yaptı TEM Otoyolu kilitlendi

TEM Otoyolu’nda beton mikseri, çimento kamyonuna çarptı. Kaza nedeniyle otoyol uzun süre trafiğe kapanınca vatandaş da çileden çıktı.<br/>Ed...

Abone ol

TEM Otoyolu’nda beton mikseri, çimento kamyonuna çarptı. Kaza nedeniyle otoyol uzun süre trafiğe kapanınca vatandaş da çileden çıktı.
Edinilen bilgilere göre, olay, TEM Otoyolu Hasdal Mevkii Edirne istikametinden meydana geldi. 39 TA 037 plakalı beton mikseri sürücü, iddiaya göre direksiyon başında uyuya kalınca Turan Küçük yönetimindeki 34 TB 2167 plakalı çimento kamyonuna çarptı. Kazanın şiddetiyle beton mikserinin “kupa” diye tabir edilen şoför mahali yerinden çıktı. Kazada yaralanan şoför hastaneye kaldırılırken, kamyonun devrilme tehlikesi geçiren mikser kısmı ise olay yerine çağrılan vinç yardımıyla havada tutuldu.

KAZA TEM OTOYOLUNUN TRAFİĞİNİ KİLİTLEDİ
Beton mikserinin çarptığı kamyonda yüklü bulunan çimentolar yola savrulunca, TEM Otoyolu da trafiğe kapandı. Otoyolda trafik tam anlamıyla kilitlenince, sürücüler de zor anlar yaşadı. Saatler boyunca yolda kalan vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Olayı anlatan bir vatandaş, “Şöför uyumuş, çimento kamyonuna gelip çarpmış” ifadelerini kullandı.
Bir başka sürücü de trafiğe tepki göstererek, “Her gün bu rezilliyi çekiyoruz. 1.5 saattir yoldayız” dedi. Bazı yolcuların ise TEM otoyolunun kenarında oturarak trafiğin açılmasını beklediği görüldü.
(İHA)