BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta derbi öncesi rekor prim!

Siyah beyazlı yönetim, Trabzonspor maçı için rekor sayılabilecek bir prim miktarı açıkladı.

Abone ol

Antalya galibiyetine 15’er bin dolar veren siyah beyazlı yönetim, Trabzonspor maçının primini de 35’er bin dolar olarak açıkladı.

Ligdeki kötü gidişe deplasmandaki Antalyaspor galibiyeti ile son veren Beşiktaş’ta yönetim, yarınki zorlu Trabzonspor maçı öncesi kesenin ağzını açtı. Antalyaspor galibiyetine 15’er bin dolar prim vermeyi kararlaştıran siyah beyazlı yönetim, yarınki karşılaşma için rekor denecek bir miktar açıkladı; 35’er bin dolar.

Futbol komitesinin başkanı Serdal Adalı ile yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmenin ardından Trabzonspor galibiyeti için önce 35’er bin dolar prim vermeyi kararlaştırdıklarını ifade etti. Beşiktaş, yarınki maçı da kazanması durumunda futbolcular iki maçın primlerinin toplamı olan 50’şer bin dolara hak kazanacak.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Siyah beyazlı takımın kaptanı Guti ve İbrahim Toraman, yöneticilere alınan bu karar nedeniyle teşekkür ederken, “Primden çok galibiyeti düşünüyoruz. Trabzon’u yenerek bu sezon üzdüğümüz taraftarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bu karşılaşmayla birlikte umarız bir seri yakalarız” dediler.