BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.421,97
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta çalışmalar tam gaz

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile siyah-beyazlı futbolcular Cenk Gönen ve Veli Kavlak basın mensuplarının sorularını yanıtladı....

Abone ol

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile siyah-beyazlı futbolcular Cenk Gönen ve Veli Kavlak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile futbolcular Cenk Gönen ve Veli Kavlak, Arosa Otel’de düzenledikleri basın toplantısında yeni sezon hazırlıkları hakkında değerlendirmede bulundular.

ÖNDER ÖZEN: SLAVEN BİLİC İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ
Futbol Genel Direktörü Önder Özen, çalışmaların iyi gittiğini belirterek, “Çalışmalar iyi gidiyor. Veli Kavlak ile ilgili bazı tasarruflarımız olduğu yönünde haberlerin çıkması beni üzdü. Kendisi önemli, değer verdiğim bir oyuncudur. Transferi söz konusu değildir. Pedro Franco ile anlaşma imzaladık. Yarın sağlık kontrolünden geçecek ve Cumartesi günü burada olacak. Takımın yaş ortalamasını düşürecek bir oyuncu kendisi. Makul fiyata anlaşma sağladık. Teknik Direktör Slaven Bilic ile işbirliği içinde çalışıyoruz. Benim takım planlamam nihai plan değildir. Kendi planımla başkasının çalışmasını doğru bulmuyorum. Neticede sahaya çıkacak takım Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz ile Teknik Direktörümüz ve benim planım sonucu oluşacak. Bilic’in Almeida ile yaptığı konuşmada ben de bulundum. Kendisine sağlık durumu ve Beşiktaş ile ilgili düşüncelerini sordu. Karşılıklı istek olduğu sürece sorun olmaz. Kalecilerle ilgili değerlendirmeleri bilene bırakmalıyız. Kaleci antrenörümüze ne düşündüğünü sordum. Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu ve bu nedenle büyük bir kaleciyle çalışılması gerektiğini söyledi. O büyük kalecilerden biri Cenk aramızda zaten. Bir başkasının olup olmayacağını ise zaman gösterecek. Bir kaleci isterse alırız yoksa zaten dört tane kalecimiz var” dedi.

CENK GÖNEN: BEŞİKTAŞ’A HİZMET ETMEK İSTİYORUM
Siyah-beyazlı file bekçisi Cenk Gönen, kampın yoğun bir şekilde geçtiğini söyleyerek, “Antrenman dışında dinleniyoruz, yemeklerde arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Kaleci antrenörümüzü geçen senelerde internetten takip ediyordum. Alanında uzman bir isim. Karşılıklı gözlemlerimizin olumlu olduğunu düşünüyorum. Diğer kaleci arkadaşlarımla beraber iyi işler yapacağımızı umut ediyorum. Beşiktaş’a en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Önder Özen’e benimle ilgili düşünceleri için teşekkür ediyorum. İnönü Stadı’nda taraftarlarımızın coşkusu beni olumlu etkiliyordu. Orada oynamak bir avantajdı. Burada toplam 75 maça çıktım. Nadiren kötü olduğum maçlar oldu ama ben de tecrübelendim. İyi bir Cenk izlettireceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

VELİ KAVLAK: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM
Beşiktaşlı orta saha oyuncusu Veli Kavlak ise, sezona iyi başlamak istediklerini ifade ederek, “Çok yoğun çalışıyoruz. Her şey iyi gidiyor. En önemlisi bir sakatlık yaşamadık. Sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Evimizdeki maçlara çok farklı bir motivasyonla çıkıyorduk. Nerede oynayacağımız belli değil ama inanıyorum ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaklar. Biz büyük bir kulübüz bu zorluğu da aşacağız. Hocamızla çalışmalara yeni başladık. İnanıyorum ki birkaç hafta sonra her şey çok daha iyi olacak. Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak ve şampiyonlar liginde oynamak istiyorum. İnşallah bir gün bu hayalim gerçek olacak” şeklinde konuştu.