BIST 10.581
DOLAR 32,25
EURO 35,02
ALTIN 2.483,87
HABER /  SPOR

Beşiktaşın yeni savaşçısı

Beşiktaş ümidini Trabzon'da gol atamayan gol kralı Jun'a çevirdi. Çek futbolcu camiaya seslendi.

Abone ol

Beşiktaş'ın yeni transferi Çek futbolcu Tomas Jun, Beşiktaş'ın ligde layık olduğu yere gelmesine kendisi de atacağı gollerle destek olmak istediğini söyledi.

Siyah-beyazlıların Trabzonspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Jun, yeni kulübünün internet sitesine yaptığı açıklamada, şu anda çok mutlu olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'a en kısa sürede uyum sağlayarak, elimden gelenin en iyisini yapacağım'' dedi.  Ortamın mükemmel olduğunu ifade eden Çek oyuncu, şunları söyledi:

''Burada ortam mükemmel. Beşiktaş, çok güzel tesislere sahip. Burada bütün takım arkadaşlarım ve çalışanlar beni çok sıcak karşıladı. Trabzonspor ve Beşiktaş hem bulundukları şehir itibariyle, hem de takım olarak çok farklılar. Ben Beşiktaş'a en kısa sürede uyum sağlayarak, elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Beşiktaş'ın ligde layık olduğu yere gelmesine ben de atacağım gollerle destek olmak istiyorum. Forvette oynamama rağmen pres yapmayı seven ve sağa sola koşular yaparak oynamayı becerebilen bir futbolcuyum.''

Jun, teknik direktör Jean Tigana ile çalışacak olmaktan büyük gurur duyduğunu da kaydederek, ''Tigana çok yakından tanıdığım bir hoca. Hem futbolculuk dönemini, hem de teknik adamlığını biliyorum. Kendisiyle Beşiktaş'ta çalışacak olmaktan dolayı çok gururluyum. Bana güvenen Beşiktaş camiasına ve taraftarlarına layık olmak için çalışacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.