BIST 10.267
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.412,30
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'a yeni bir yıldız daha

Futbol ve basketbolda yaptığı transferlerle rakiplerini kıskandıran Beşiktaş'ta seneye yeni bir süper yıdız boy gösterecek.

Abone ol

Basketbol maçında Shaquille O'Neal'ı takımda görmek isteyen taraftara Başkan Yıldırım Demirerön olumlu baktı.

Başkan Yıldırım Demirören Siyah-Beyazlı takımın Türk Telekom'la oynadığı basket maçına gitti. Yıldırım Demirören yanında Allen Iverson'ın maçlarını kaçırmayan 4.5 yaşındaki oğlu Cemal'i de götürdü. Ancak Cemal, Amerikalı süper star olmadığı için maçta sıkıldı. Demirören maçı izlerken Cemal, bakıcısının yanına gitmeyi tercih etti.

IVERSON'I CAVALIERS KİRALIYOR!

Daha önce tribünlerin Quaresma isteğini geri çevirmeyen Başkan Yıldırım Demirören'e taraftarlar bu kez 'Beşiktaş'ın çocuğu Shaq' diye tezahürat yaptı. Demirören, gülümseyerek Shaquille O'Neal'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği müjdesini verdi. Shaq tezahüratıyla keyiflenen Demirören'in canını taraftarın 'Erkek Voleybol takımı küme düşüyor' hatırlatması sıktı.

BU arada maçtan sonra Cevher, Başkan Demirören'e bütün basketbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması hediye etti. Öte yandan acilen bir guarda ihtiyacı bulunan NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ın Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar Allen Iverson'ı kiralamak istediği öne sürüldü.

POTADA BÜYÜK BARIŞ

Basketbolculara kızıp bir ara maaşlarını ödemeyen başkan Demirören ile sporcular arasındaki buzlar eridi.