BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’a ödül yağdı

Beşiktaş Hentbol Takımı, Hentbol Magazin Dergisi tarafından düzenlenen törende ’Yılın En İyi Takımı’ ödülünü aldı.<br/>Kartal Titanic Otel’d...

Abone ol

Beşiktaş Hentbol Takımı, Hentbol Magazin Dergisi tarafından düzenlenen törende ’Yılın En İyi Takımı’ ödülünü aldı.
Kartal Titanic Otel’de düzenlenen Hentbol Magazin Dergisi Yılın Hentbol Ödülleri Töreni’ne takımın Genel Koordinatörü Levent Çifter, antrenör Müfit Arın ve hentbolcular katıldı.
Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelliler, Jimnastik, Atletizm, Satranç, Briç Şubeleri ile BJK Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan ‘En İyi Yönetici’ ödülüne layık görülürken, törene katılamayan Karacan’ın ödülünü Genel Koordinatör Levent Çifter aldı.
Hentbol Takımı’nın oyuncularından Tolga Özbahar, ‘En İyi Pivot’ ve ‘En Değerli Oyuncu’, Şenol Boyar ‘En İyi Orta Oyuncu’ ve Ramazan Döne ‘En İyi Sağ Oyun Kurucu’ ödüllerini aldı.

’EN İYİ ANTRENÖR’
Gecede ’En İyi Antrenör’ ödülüne layık görülen takım antrenörü Müfit Arın şunları söyledi; ’’Bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği bulunanlara ve beni bu değerli ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü teknik ekipte yer alan arkadaşlarım İlker Şentürk ve Mesut Temizişler ile oyuncularım ve kulübüm adına alıyorum.”
(İHA)