BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.439,79
HABER /  DÜNYA

’’Beşiktaş’a en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum’’

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Serdar Kurtuluş, siyah-beyazlı kulüpte kalıcı olarak, başarılar elde etmek istediğini söyledi. <br/>Yavru K...

Abone ol

Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Serdar Kurtuluş, siyah-beyazlı kulüpte kalıcı olarak, başarılar elde etmek istediğini söyledi.
Yavru Kartal Dergisi’ne açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu Serdar Kurtuluş, Beşiktaş’a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, “Ayrıldığımda üzülmüştüm. Çünkü bu camiayı gerçekten çok seviyorum ve hizmet edebildiğim için çok sevinçliyim. Umarım fiziğim el verdiği sürece futbol hayatımı burada sürdürürüm. Beşiktaş’ta kalıcı olmak ve başarılar elde etmek istiyorum” dedi.

“TARAFTAR BİR GÜÇTÜR”
Kurtuluş, Beşiktaş taraftarlarının Türkiye’nin en ateşli taraftar grubu olduğunu vurgulayarak, “Bu, takıma da olumlu yönde yansıyor. Biz taraftarlarımızın önünde futbol oynamaktan çok zevk alıyoruz ve çok farklı duygular içine giriyoruz. Bu sezon taraftarsız oynadığımız maçlarda bunun dezavantajını çok yaşadık. Çünkü her futbolcu için taraftarlar bir güçtür. Buna rağmen elimizden gelen mücadeleyi gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

“SAĞ BEKTE OYNAMAYI SEVİYORUM”
Görev verildiği takdirde farklı bölgelerde oynayabileceğini belirten tecrübeli futbolcu Serdar Kurtuluş, “İhtiyaç duyulduğunda orta sahanın her yerinde, hatta stoperde de oynayabilirim. Böyle bir oyuncu olduğum için şanslıyım. Bu benim için avantaj. Ama sonuçta sağbek oyuncusuyum ve burada oynamayı seviyorum. Beşiktaş’a da şu anda bu şekilde hizmet ediyorum” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ’A EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Siyah-beyazlı kulüpte kalıcı olarak en iyi şekilde hizmet etmek istediğine değinen Kurtuluş, “Bunun da yapacağım en iyi şekilde olmasını ve Beşiktaş’ı başarıya taşımayı istiyorum. Tabi bu bir kişiyle değil, ekip olarak gelecek bir şey. Biz takım ruhunu yakalarsak, Beşiktaş’ın Avrupa ve şampiyonluklar gibi bitmeyen hedeflerine katkı sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.
(İHA)