BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  DÜNYA

Cenk Ahmet cuma günü Antalya’da

Medical Park Antalyaspor, Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’i kadrosuna kattı.<br/>Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Çayk...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor, Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’i kadrosuna kattı.
Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor’dan Cenk Ahmet’i kadroya kattıklarını belirterek, "Cenk Ahmet, Cuma günü Antalya’ya gelecek. Kendisiyle her konuda anlaştık. Kulübüyle sadece kiralık mı yoksa bonservisiyle mi bize katılacağı konusunda anlaşma zemini arıyoruz. Eğer bonservisiyle gelirse kendisiyle 2,5 senelik bir anlaşma yapacağız. Cenk Ahmet cumartesi günü bizimle çalışmalara başlayacak" dedi.

AİSAATİ, YOBO, DANY, İBRAHİM TRANSFERLERİ PERŞEMBE NETLEŞECEK
Transfer konusunda son bilgileri veren Gencer, Aisaati, Yobo, Dany, İbrahim Öztürk transferlerinin Perşembe günü netleşeceğini ifade ederek, "Balıkesirsporlu Caner Arıcı’nın takımıyla bonservis konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Caner’in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Biz şimdi almak istiyoruz. Olmazsa sezon sonunda alacağız. Ajax’ta forma giyen Kamerunlu Enoh için ise bu akşam Hollanda’ya gideceğiz. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağladık. Kulübüyle de anlaşırsak Kamerunlu oyuncuyla Türkiye’ye dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

ALEXANDER HLEB’DEN VAZGEÇTİK
Gencer, Bate Borisov’da forma giyen Alexander Hleb’in transferi konusunda da açıklamada bulunarak, "Bugün itibariyle Hleb transferinden vazgeçtik. Biz kendisine şartlarımızı sunmuştuk. İlgilenen başka takımlar varmış. Hangi takım alırsa kendilerine hayırlı olsun" diye konuştu.
(İHA)