BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş transferde şova hazır!

Beşiktaş, çok büyük bir transfere daha imza atmak üzere harekete geçti

Abone ol

Beşiktaş, 27 yaşındaki NBA yıldızı Deron Williams ile prensip anlaşmasına vardı. ABD Milli Takımı ile olimpiyat şampiyonluğu da yaşayan süperstarın, NBA’deki lokavt bitinceye kadar siyah-beyazlı formayı giyeceği öğrenildi.

Allen Iverson’ı geçtiğimiz sezon Türkiye’ye getirerek tüm dünyanın dikkatini üzerine toplayan Beşiktaş, çok büyük bir transfere daha imza atmak üzere... Siyah-beyazlılar, NBA’in en önemli oyuncuları arasında yer alan Deron Williams ile prensip anlaşmasına vardı. New Jersey Nets forması giyen süper yıldızın ‘lokavt’ bitinceye kadar siyah-beyazlı formayı giyecek.

ERGİN ATAMAN'DAN DOĞRULAMA

2005 yılında Utah Jazz tarafından 5. sırada draft edilen Deron Williams, iki kez All Star kadrosunda yer alırken, iki kez de ‘En iyi ikinci beşe’ seçildi. 2006 yılında NBA çaylak takımına giren Williams, 2008 yılında da All Star yetenek yarışmasını kazanan isim oldu. 2005 yılında başlayan NBA kariyerini geçtiğimiz sezona kadar Utah’ta sürdüren başarılı oyuncu, New Jersey Nets’e takas olarak geçti ve sezonu 20.1 sayı ortalamasıyla bitirdi. Beşiktaş Coachu Ergin Ataman da, Deron Williams ile görüşmelerinin devam ettiğini doğrularken, henüz imza atılmadığını vurguladı. Zaza Paculia ile de görüşmelerin devam ettiğini ve Ülkerspor alt yapısından yetişen Gürcü basketbolcunun da transferini bitirmek istediklerini söyleyen Ataman, Can Akın, Mehmet Yağmur ve Ersin Dağlı ile de prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Ataman, Williams transferinin Iverson’ı bile gölgede bırakacağını iddia etti.