BIST 10.264
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,02
HABER /  SPOR

Beşiktaş revire döndü

Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını eksik sürdürdü

Abone ol

Beşiktaş, ligde 24 Kasım Cumartesi günü Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından tam sahada çift kale maç yaptı.

İdman, şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana, tedavisi nedeniyle Hollanda'da bulunan Gökhan Zan, milli takım kampından henüz dönmeyen Diatta ile tedavileri süren Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Kaş katılmadı. Serdar Kurtuluş'un fizyoterapist eşliğinde çalıştığı antrenmanda, milli oyuncular Rüştü, Serdar Özkan ve Atilla da yer aldı. Bu arada, çift kale maç sırasında Nobre, Koray ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin önemli bir sorununun olmadığını söyledi. Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlı takım, antrenmanın ardından Ankara'ya gidecek.

ANTRENMANDA ÖZEL KONUKLAR

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanını, Gülen Gözler Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Kurumları öğrencileri de izledi. Öğrenciler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a çiçek verirken, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Oyuncular da minik öğrencilere yakınlık göstererek onlarla bir süre sohbet etti.

DİVAN KURULU ÜYESİ LEVENT ÇİFTER'İN ACI GÜNÜ

Beşiktaş Kulübü, dernek genel koordinatörü ve divan kurulu üyesi Levent Çifter'in ağabeyi Aşkın Çifter'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, ''Kulübümüz derneğinin genel koordinatörü ve Divan Kurulu üyelerimizden Levent Çifter'in ağabeyi Aşkın Çifter'in vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aşkın Çifter'in cenazesi, yarın öğle namazını müteakip, Beşiktaş Sinanpaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, Levent Çifter ve yakınlarına başsağlığı dileriz'' denildi.