BIST 10.177
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.440,88
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş mucize kovalayacak

4-1'in rövanşında Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, zoru başarıp turu geçmek için ter dökecek.

Abone ol

Quaresma'nın cezalı olduğu maçta Ferrari kadroya alındı. Bugün saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Tony Chapron yönetecek. Müsabaka Star TV'den yayınlanacak.

Beşiktaş, bugün UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşıyor. Geçen hafta sahasında rakibine 4-1 mağlup olan Siyah-Beyazlılar, zoru başararak turu geçmek için ter dökecek. 4-0'lık sonuç Beşiktaş'ı 3. tura taşırken, 4-1'de maç uzatmaya gidecek. 4-1'in üstündeki 3 farklı galibiyetler de Kartal'ı üst tura çıkaracak. Bunun dışındaki tüm skorlarda ise Dinamo Kiev turu geçen taraf olacak.

FRANSIZ HAKEM

Kiev'deki Valeriy Labonovskiy Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak zorlu mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonu'ndan Chapron yönetecek. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kırmızı kart cezası sebebiyle Kiev karşısında forma giyemeyecek. Dün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla Ukrayna'ya ulaşan Siyah-Beyazlılarda, statü gereği Portekizli oyuncular Simao ve Fernandes kadroda yer almadı. Sakatlıkları süren Nihat ve kaleci Hakan da kafilede bulunmuyor. Geçen hafta takımla çalışmalara başlayan kaleci Cenk de kadroda. Fenerbahçe ile oynanan derbide Lugano'ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören ve penaltıya sebebiyet veren Ferrari, Teknik Direktör Schuster tarafından kadroya alındı. Siyah-Beyazlı idareciler, Kiev'de yapacağı toplantıda takımın son durumunu ve İtalyan stoperin geleceğini masaya yatıracak.

SCHUSTER: FUTBOLDA HERŞEY OLABİLİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, turu geçmelerinin zor olarak görülebileceğini, ancak futbolda bu tür olayların çok yaşandığını belirtti. "İçimizde his ve güven var." diyen Alman çalıştırıcı, takımdan ayrılmak istediği yönünde haberler yer çıktığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Beni ilgilendiren bir şey yok. Basında çok fazla spekülasyonlar çıkıyor." Alman futbolcu Fabian Ernst ise maçın zor olancağını; ancak sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklarını anlattı.

KİEV'DE HAVA, EKSİ 10 DERECE

Beşiktaş'ı ilk maçtaki 4-1'lik yenilginin yanı sıra Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki soğuk hava endişelendiriyor. Gündüz eksi 4-5 civarında seyreden hava sıcaklığı, gece eksi 14-15 derecelere kadar düşüyor. Mert Nobre de eksi 10 derecelik hava için, "Aynı Brezilya, 40 derece." diye espri yaptı. Valeriy Lobanovskiy Stadı'nda gerçekleştirilen son antrenmanda, Kartal taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.