BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.467,55
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş iki futbolcuyu gönderiyor

Beşiktaş'ta iki yönetici ile bir araya gelen teknik direktör Tayfur Havutçu, gelecek sezonu masaya yatırdı.

Abone ol

Beşiktaş'ta büyük buluşma.. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile bir araya gelen teknik direktör Tayfur Havutçu, gelecek sezonu masaya yatırdı.

Yeni dönemde de en azından teknik kadroda bulunması beklenen Havutçu'nun zirvede, "Bize takımı için her şeyini ortaya koyan futbolcular lazım. Ferrari ve Sivok bizi hep sorumsuzca yalnız bıraktı. Bu futbolcularla başarılı olma şansımız yok. Gelecek yıl ikisi de takımda kalmamalı" raporunu verdiği kaydedildi.

Hilbert için de fikrini net bir şekilde ortaya koyan Havutçu, "Eğer iyi bir sağ kanat oyuncusu bulunması halinde Hilbert'le de yollar ayrılmalı. Başarı, kaliteli yerlilerle yakalanır. Biz 100. yılda başarıyı böyle elde ettik. Sezon sonunda 4 kaliteli yerli transfer edilmeli. Bu isimler de takımları için her şeylerini vermeli" dedi.

MARADONA'YA "HAYIR"
Bu arada gelecek sezon teknik direktörlük için adı geçen Arjantinli efsane Maradona'nın gündemde olmadığı açıklandı. Adalı, "Teknik adam arayışımız yok. Maradona ismi ise hiç gündeme gelmedi" yorumunu yaptı.