BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş hakkında ağır iddialar

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, hafta sonu karşılaşacağı rakipleri hakkında ağır iddialarda bulundu.

Abone ol

Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, pazar günü oynanacak Ankaragücü-Beşiktaş maçı ile ilgili "rahatsız edici" bazı duyumlar aldıklarını belirterek, "Bize ulaşan duyumlar ışığı altında bu maçı bütün gözlemcilerin dikkatle izlemelerini tavsiye ediyoruz" dedi.

Kavlak, yaptığı yazılı açıklamada, "geçen hafta oynanan Beşiktaş-Karabükspor maçı sonrasında Beşiktaş yöneticilerinin hakemleri ve Türkiye Futbol Federasyonunu ’tehdit’ eder açıklamalarının ardından yapılan hakem atamalarıyla ilgili bazı önemli yerlerden duyumlar aldıklarını" ifade etti.

Gelen bu duyumları kamuoyu ile paylaşmak ihtiyacı hissettiklerini kaydeden Kavlak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Beşiktaş–Karabükspor maçı sonrasında Beşiktaş yöneticilerinin yaptığı akıl almaz açıklamalar bize gelen duyumlara göre yerini bulmuş görünüyor.

Ankaragücü takımının bu maçta sarı ve kırmızı kartlarla sindirileceği konusunda bize gelen çokça duyuma inanmak istemiyoruz. Beşiktaş yöneticilerinin yaptığı tehdit dolu açıklamaları ve bize ulaşan duyumlar ışığı altında bu maçı bütün gözlemcilerin dikkatle izlemelerini tavsiye ediyoruz.

Bizim tek isteğimiz hiçbir art niyet taşımadığına inandığımız genç hakem kardeşimizin etki altında kalmadan maçta tarafsız, adaletli bir yönetim göstermesidir."