BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.489,25
HABER /  DÜNYA

BEŞİKTAŞ FERNANDES’SİZ GİTTİ

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, antrenmanlarını Manisaspor Tarık Almı...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, antrenmanlarını Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri’nde sürdürüyor.
Anemon Otel’de konaklayan Beşiktaş kafilesi, ilk antrenmanına çıkmak üzere otobüs ile Tarık Almış Spor Tesislerine geldi. Coşkulu bir taraftar grubu tarafından tesisler önünde karşılanan siyah-beyazlıların moralinin yerinde olduğu gözlendi. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana; McGregor, Cenk Gönen, Emre Metin, Hilbert, Mehmet Akgün, Ersan Adem Gülüm, Escude, Ömer Arslan, Emre Özkan, Gökhan Süzen, Necip Uysal, Veli Kavlak, Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Dentinho, Mustafa Pektemek ve sakatlıkları geçen Niang ile Sivok da katıldı. 20 kişilik kadroda yer alan Manuel Fernandes’in ise kaslarındaki ağrılar nedeniyle antrenmana katılmadığı, ancak yarınki idmanda yer alarak maçta da oynayabileceği belirtildi. Taraftarlara da açık olan antrenmana siyah-beyazlılar; düz koşu, 5’e 2 çalışması ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile başladı. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular şut çalışması yaptı. Siyah-beyazlılar 20 Nisan Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile saat 20.00’da karşı karşıya gelecek.