BIST 10.481
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.429,15
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş: 1 - Tromsö: 1 (CANLI İZLE)

Beşiktaş 1 - Tromsö 0 canlı izle! Beşiktaş-Tromsö maçı tüm heyecanıyla devam ederken, Siyah-Beyazlı ekip 10. dakika Almeida'nın gölü ile rahat bir nefes aldı.

Abone ol

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA


İŞTE BEŞİKTAŞ TROMSO MAÇININ GOLÜ!


Beşiktaş 1 - Tromsö 0 canlı izle! Beşiktaş-Tromsö maçı tüm heyecanıyla devam ederken, Siyah-Beyazlı ekip 10. dakika Almeida'nın gölü ile rahat bir nefes aldı.

36. dakika: Son dakikalarda Tromso takımı seyircisinin de desteğiyle biraz daha rakip yarı alanımızda görülmeye başladı.
34. dakika: Temsilcimiz Beşiktaş, 9. dakikada Hugo Almeida'nın attığı golle karşılaşmayı 1-0 önde götürüyor. Siyah beyazlılar rehavete kapılmadığı sürece bu turu çok rahat bir şekilde geçecektir.
32. dakika: Çok ani gelişen Tromso atağında Andersen, sağ kanattan ceza alanına yerden sert bir orta yaptı ve Ondrasek'ten önce Tolga topu aldı ve ardından Ondrasek, Tolga'ya faul yaptı.
30. dakika: Paslaşılarak kullanılan serbest vuruştan sonra gelişen atakta Tromso takımı bir atak geliştirmek istediler ve sol kanattan son çizgiden ceza alanına yapılan ortada Tolga topun kontrolünü sağladı.
29. dakika: Sol kanattan gelişen Tromso atağında Serdar, rakibin yere indirdi ve karar serbest vuruş.
28. dakika: Beşiktaş yarı alanında ceza alanı sol yan çizgisi üstünde Ciss, Ersan'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.
27. dakika: Sol kanattan gelişen atağımızda Dentinho, ceza alanına ortasını yaptı. Ön direkte Almeida topa hareketlendi ama savunma topu taca gönderdi.
26. dakika: Tromso taraftarları kazanılan köşe vuruşunda dahi çok fazla sevinç gösterisi yapıyor.
25. dakika: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Ondrasek'in kafa vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.
23. dakika: Siyah beyazlı oyuncular gücünü çok ekonomik kullanıyor ve oyunu istediği şekilde yönlendiriyor.
22. dakika: Yine etkili gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Serdar, ceza alanına ortasını yaptı ama Olcay, kalabalık savunma arasında topu kontrol etmekte zorlanınca topu kaybetti.
20. dakika: Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Tromso savunması topu uzaklaştırdı.
19. dakika: Sol kanattan etkili gelişen Beşiktaş atağında Dentinho, rakibinden şık bir çalımla sıyrıldı ve ceza alanına girip yerden kale sahasına sert bir orta yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
17. dakika: Sol kanattan gelişen atağımızda Ersan, son çizgi yakınlarından uzak direğe ortasını yaptı ve Almeida gelen top kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
15. dakika: Norveç ekibi bu dakikalarda biraz daha topa sahip olmaya çalışıyor ama Beşiktaş baskısını devam ettiriyor.
14. dakika: Rakip yarı alanda ceza sahasına yakın bir noktada bulunan Fernandes'e atılan pasta Fernandes yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
12. dakika: Beşiktaş'ın attığı bu gol temsilcimizi ilerleyen dakikalarda daha da rahatlatacaktır. Siyah beyazlılar çok farklı bir skorla buradan ayrılabilir..
10. dakika: GOLLLLLL! Almeida. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Fernandes, ceza sahası yakınlarında sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı. Savunmada yapılan hatayla top Almeida'ya geldi ve Almeida düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

9. dakika: Ev sahibi ekip atağında sağ kanatta topla buluşan Ciss, ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top sol taraftaki köşe gönderi yakınından dışarıya gitti.
8. dakika: Kullanılan serbest vuruşta Fernandes, topu ceza alanına ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
7. dakika: Bu kez sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Hutchinson, üç rakibinden sıyrıldı ama bir diğer rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
5. dakika: Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Fernandes, pasını daha ileride bulunan Olcay'a pasını attı ama Olcay'ın ayağı kayınca top taca gitti.
3. dakika: Beşiktaşlı oyuncular şu ana kadar rakibine top yüzü göstermedi ve atak hazırlığındayız.
2. dakika: Beşiktaşlı oyuncular kendi aralarında paslaştıkları sırada bir anlaşmazlık yaşandı ve top taca gitti.
1. dakika: Karşılaşma temsilcimiz Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı. Beşiktaş'a sonsuz başarılar diliyoruz.