BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Tromso Beşiktaş maçı tüm gelişmeler-Canlı

Beşiktaş Tromsö maçı ne zaman hangi kanalda ve Beşiktaş Tromsö maçının muhtemel kadroları belli oldu. İşte maça dair tüm detaylar.

Abone ol

Avrupa kupaları heyecanı start aldı ve dün gece oynanan Fenerbahçe maçının ardından bu akşam ise UEFA Avrupa ligi heyecanı yaşanacak ve Beşiktaş'ımız Bir zamanlar Galatasaray'a karşı büyük bir sürpriz yapan Norveç ekibi Tromsö ile karşı karşıya gelecek ve bu zorlu karşılaşma için Beşiktaş maçın oynanacağı Tromsö kentine ulaştı.

Temsilcimizde kadroda herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor ve sadece uzun süredir sakatlığı bulunan İsmail Köybaşı kadroda yer almayacak ve bunun dışında ise takım tam kadro olarak Tromsö maçın çıkacak.

Öte yandan teknik direktör Bilic'in sahaya nasıl bir kadro süreceği merak ediliyor ancak Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'nin ise Tolga, Serdar, Sivok, Pedro Franco, Ersan, Veli, Hutchinson, Olcay, Fernandes, Oğuzhan, Almeida şeklinde olması bekleniyor ve takımın hemen hemen ideale yakın bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor.

Ev sahibi ekip Tromsö ise maça Sahlman, Koppinen, Norbye, Fojut, Kristiansen, Bendiksen, Drage, Andersen, Johansen, Pritchard, Ondrasek şeklinde 11 ile çıkacak ve bu zorlu karşılaşma öncesinde maçın kesin olarak favorisi Beşiktaş gösteriliyor.

Bu arada Beşiktaş Tromsö maçını saat 21.00'den itibaren D-Smart kanalından canlı olarak izleyebileceksiniz.

Öte yandan Bir zamanlar Tromsö karşısında Galatasaray forması ile mücadele eden Eski futbolcu Ümit Karan ise Beşiktaşlı futbolculara bir tavsiyede bulundu ve maça kar kramponlarını da götürmelerini önerdi.

Acaba bu uyarıyı Beşiktaş'ın yıldızları dikkate alacaklar mı maç saatinde belli olacak.