BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,83
ALTIN 2.475,69
HABER /  DÜNYA

Beşar Esad'ı omuzlarına alıp kafasını avizeye vurdular

SURİYE 'de binlerce insanın ölümüne neden olan ve yüzbinlerce kişiyi evlerinden yurtlarından eden Beşar Esad kahraman gibi karşılandı. DEAŞ'ın 3 aydan fazla bir süre esir tutmasından sonra kurtarılan Suriyeliler ve aileleriyle bir araya gelen Esad omuzlara alınarak tezahüratlar yapıldı.

Abone ol

DEAŞ'tan kurtardığı gerekçesiyle kendisine minnettar olan Suriyeliler, Esad'ı kahraman gibi karşıladı. Beşar Esad, kendi ülkesinde milyonların ölümüne ve göçüne neden olmuş bir lider. Suriye'deki felaket süreci 8 yıldır devam ediyor ancak Esad'ı hala omuzlarına alıp kahramanlaştırma çabasında olan çok sayıda insan var.

Esad, dün DEAŞ'ın 3 aydan fazla bir süre esir tutmasından sonra kurtarılan Suriyeliler ve aileleriyle bir araya geldi.

RESEPSİYON SIRASINDA OMUZLARDA TAŞINDI: Al-Watan gazetesinin yayınladığı bir videoda resepsiyon sırasında Suriyelilerin Esad'ı omuzlarında taşıdığı görüldü.

KAFASINI AVİZEYE ÇARPTI: Omuzlara çıkarıldığında Esad'ın başının salondaki bir avizeye çarptığı da kameralara yansıdı. Grup daha sonra Esad'ı destekleyen sloganlar attı.

KAHVE FİNCANINI KIRDILAR: Bir başka görüntüde de bir Süveyde sakini Esad'a kahve ikram etti. Esad kahveyi içtikten sonra kahve fincanı gelenek olduğu üzere yere atılarak kırıldı.