BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Benzin istasyonunda doğum

Gaziantep'te, petrol istasyonunda lavaboya giden bir bayan, istasyonun tuvaletinde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Abone ol

Gaziantep'te, Ali ve Selma Alagöz çifti petrol istasyonuna gelerek araçlarına yakıt almak istedi. Bu sırada rahatsızlanan Selma Alagöz, istasyondaki lavaboya gitti.

Belirli bir süre geçmesine rağmen lavabodan çıkmayan hamile kadını merak eden istasyon çalışanları lavaboya yaklaştıklarında çocuk sesi duydu.

Bu arada 112'yi de arayan istasyon görevlileri olay yerine ambulans çağırdı. Lavaboya baktıklarında Selma'nın doğum yaptığını gören çalışanlar, çevredeki bayanlardan yardım istedi.

Çevredeki bayanların ilk yardımda bulunduğu Selma Alagöz ve dünyaya getirdiği kız çocuğu, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından alınarak 75. Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne götürüldü.

Doğum öncesi ve sonrası yaşanan koşuşturmaca ise petrol istasyonundaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İstasyon sahibi Mehmet Durdu Yetkinşekerci, hastaneye giderek anneyi ve bebeği ziyaret etti. Hastanede tedavi altında bulunan Selma Alagöz ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.