BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Benden ayrılamazsın cinayeti

İzmir'in Bornova ilçesi Işıkkent semtinde bir kişi, 11 yıldır birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Kara Nakliyeciler Sitesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda E.Ç. (52), yaklaşık 11 yıldır resmi nikahsız olarak yaşadığı dört çocuk annesi eşi Münire Yılmaz'ı (37) üç bıçak darbesiyle öldürdü.

İddialara göre site içinde bulunan bir nakliye firmasında çaycı olarak çalışan Yılmaz, 11 yıldır birlikte yaşadığı E.Ç.'den kıskançlığı yüzünden ayrılarak bir ay önce annesinin evine yerleşti.

Gündüzleri nakliye firmasında çalışan nikahsız eşi Yılmaz'ın, geceleri de çocuklarını bırakıp fabrikada bulaşık yıkadığını söyleyip annesinin evinden ayrıldığını duyan E.Ç., takip etmeye başladı. Eşinin fabrika yerine başka bir yerde çalıştığı yönünde dedikodular duyan E.Ç., sabah erken saatlerde işe giden Münire Yılmaz'ı durdurdu.

Görgü şahitleri, ikilinin bir süre tartıştığını, tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğünü, zanlı E.Ç.'nin üzerindeki bıçağı çıkarıp Münire Yılmaz'ı üç defa bıçakladığını anlattı. E.Ç.'nin, olay sonrası Yılmaz'ın cesedinin yanında oturup sigara içtiği ve polislerin gelmesini beklediği öğrenildi. Zanlı, polisler tarafından gözaltına alındı. Işıkkent Polis Merkezi'ne götürülen zanlı, daha sonra sağlık raporunun alınması için hastanede muayene ettirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.