BIST 10.503
DOLAR 32,29
EURO 35,04
ALTIN 2.474,27
HABER /  DÜNYA

Ben söylemiştim dedi mi ?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün ulusal bir gazetede kendisine atfedilen "Ben Söylemiştim" başlıklı haberle ilgili bir açıkl...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün ulusal bir gazetede kendisine atfedilen "Ben Söylemiştim" başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı.
Sarı lacivertli kulübün internet sitesinden Aziz Yıldırım imzasıyla yapılan açıklamada, "Bugünkü Milliyet Gazetesi’nde, avukatlarımın Yargıtay’a yaptığı başvurunun ardından, yönetici arkadaşlarımla ilgili konuya dair bir değerlendirme yaparak, ’Ben Söylemiştim’ temalı bir takım ifadeler kullandığım iddia edilmiştir. Haberin içeriği her anlamıyla asılsızdır. Avukatlarımın resmi açıklamaları dışında, şahsen herhangi bir açıklamam, değerlendirmem ya da ’dert yanmam’ söz konusu değildir. Bu yönde bir değerlendirme yapmam yönünde herhangi bir ihtiyaç doğması halinde, açıklamaların bizzat kendi ağzımdan ve doğrudan yapılacağını ifade etmek isterim. Öte yandan, hukuki bir sürece dair, gazetecilik etiğinden bihaber yapılan bu tür asılsız haberlerin, mesleğin ağırlığına ve duruşuna yakışmadığını da ayrıca hatırlatırım" denildi.
(İHA)