BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.520,70
HABER /  EKONOMİ

Bedava kontör kazan!

TOTAL'den alışveriş yapanlar bedava kontör ve 7.5 dakika bedava konuşma kazanıyor. TOTAL'e giden konuşuyor!

Abone ol

Pazarlama İletişiminde farklı teknolojileri kullanan TOTAL en son kampanyasında mobil pazarlamayı kullanarak pasif müşterilerin aktifleştirilmesi ve kampanyaların duyurulması konusunda önemli bir yol katetti.

TOTAL’e gelen konuşuyor!” sloganı ile çıkış yapan kampanyada
TOTAL’den Club TOTAL kartı ile tek seferde 90 TL’lik akaryakıt veya otogaz alan herkese 30 Turkcell kontör veya 7.5 dakika konuşma süresi hediye ediliyor.

Kampanyaları kurgularken Club TOTAL kart sahibi olan müşterilere yönelinmesi, müşterileri kısıtlamıyor; aksine ClubTOTAL üyesi TOTAL istasyonlarına gelen her müşteri çok hızlı ve kolay bir şekilde kartlarına sahip olabiliyor. Herkesin ücretsiz bir şekilde TOTAL istasyonlarından veya www.total.com.tr adresinden sahip olabildiği Club TOTAL kart sisteminde müşteriler ClubTOTAL ayrıcalıklarından faydalanabiliyorlar.

Turkcell ile gerçekleştirilen “Kontör – Dakika Kampanyası”nda da TOTAL’den alışveriş yapan tüm müşteriler Club TOTAL kartları sayesinde bedava kontör ve dakikalarına sahip olabiliyorlar.

07 Ocak – 28 Şubat 2009 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada her kart sahibi Club TOTAL POS cihazından çıkan slip üzerinde yer alan şifreyi kısa mesaj ile Turkcell 5434’e göndererek kampanyaya katılabilecek.

TOTAL bu kampanyada alışılan TV, Radyo, Basın,İnternet gibi mecraların yanında, Turkcell Pazarlama bünyesinde yer alan Tonla Kazan, Turkcell- im gibi bir çok yeni reklam ürünü ile tüketiciye farklı mecralardan ulaşarak sektöründe ilklere imza atan markalardan olmayı bir kez daha başarıyor.