BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda gençlere hediyesi

Avcılar Belediyesi gençlere kültür hizmeti veriyor. İngilizce ve Bilgisayar kurslarına ilgi her geçen gün artıyor.

Abone ol

Avcılar Denizköşkler’de hizmete açılan Barış Manço Kültür Merkezi Ek Hizmet binasında İngilizce ve Bilgisayar kurslarına ilgi her geçen gün artıyor.
Açıldığı günden bugüne kadar 2 bin 500 kursiyerin başvurduğu merkezin 2009 yılı programı belli oldu.

7 den 77’ye tüm halkımıza ücretsiz İngilizce ve Bilgisayar kursu verildiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, “Avcılarlı vatandaşlarımıza yeni yıl hediyesi olarak armağan ettiğimiz bu kurslarda 7’den 77’ye herkes İngilizce ve bilgisayar kursu görecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekir. Bizde yeni hizmete açtığımız bu merkezde çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlayacağız” dedi.

Değirmenci, “İlköğretim öğrencilerine SBS İngilizce, yetişkinlere ise Genel İngilizce, Bilgisayar (Bilgisayar işletmenliği, web tasarımı, grafik tasarımı) alanında eğitimlerimiz başladı. Tüm kurslarımız ücretsizdir. İngilizce ve Bilgisayar kurslarımızda kendinize uygun bir program mutlaka bulacaksınız. Sabah, öğle ve akşam saatlerinde ya da hafta sonu programlarında sizi de uygun bir yer vardır. İngilizce ve Bilgisayar öğrenmek istiyorsanız bu telefon numaralarını lütfen arayınız. 0212 695 63 27 - 0212 676 53 51” şeklinde konuştu.

Eğitime, kültür ve sanata verilen hizmetin önemli olduğunu da vurgulayan Değirmenci, “Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimizdir. Çağdaş, laik, demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için eğitim şarttır” dedi.