BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.433,66
HABER /  GÜNCEL

BDP'yi Şemdinli'de PKK'lılar karşıladı!

BDP'li milletvekillerini Şemdinli'de PKK'lılar karşıladı. Alkışlarla karşılanan PKK'lılar ile BDP'li vekiller bir süre sohbet etti!

Abone ol
BDP'li vekilleri Şemdinli'de silahlı bir grup PKK'lı karşıladı! BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, heyette bulunanları PKK'lılara birer birer tanıştırırken, ikili arasındaki diyalog şaşırttı! PKK'lı terörist, heyette bulunanlardan BDP'ye destek isterken sözleri zaman zaman alkışlarla kesildi.

Şemdinli'de PKK'da yol kesti, BDP'li milletvekilleriyle birlikte propaganda yaptı. Kanal D ekibini tehdit eden teröristler, Türk medyasının gerçekleri yansıtmadığını iddia etti. 
Heyetten BDP'ye destek isteyen teröristler, alkışlarla karşılandı. 

REZALETİN ADRESİ ŞEMDİNLİ!
 
Olay bugün saat 16.40'da, Şemdinli İlçesi'ne 20 kilometre uzaklıktaki Bağlar Köyü yakınında meydana geldi.

Sık sık yol kesen ve Şemdinli'ye büyük bir saldırı planlayan PKK'lılara karşı güvenlik güçlerinin 23 Temmuz'da başlayıp 19 gün süren operasyonun gerçekleştirdiği bölgede inceleme yapmak üzere BDP milletvekilleri Şemdinli'ye geldi.

ebf671ab5f3bd5dbfec45175c001a077_k.jpg
PKK'lılar bu kez BDP'li milletvekillerinin bulunduğu araç konvoyunun önünü kesti. Teröristleri gülerek karşılayan BDP'li milletvekilleri, PKK'nın propagandasını büyük bir dikkatle izledi.

BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, partili milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü, Sebahat Tuncel, Esat Canan, Adil Kurt, Nazmi Gür, Halil Aksoy, Hüsamettin Zenderlioğlu, Van bağımsız milletvekili Aysel Tuğluk, bugün 50 araçlık konvoyla, operasyonların yapıldığı bölgeyi gitti. Güvenlik güçlerinin en yoğun operasyonuna sahne olan Şemdinli'ye 20 kilometre uzaklıktaki Bağlar Köyü'nü ziyaret eden BDP'liler, daha sonra dönüşe geçti.

958157046b4f68796577085edd939fc2_k.jpg
BDP'liler, dağdan inen teröristlerle birer birer selamlaşırken bir kısmı da bağrına bastı. Kimi BDP'liler ise teröristleri zafer işaretleriyle karşıladı.
 
ÖRGÜT PROPAGANDASI
  
BDP'li milletvekillerinin bulunduğu konvoy, 1'i kadın 5 PKK'lı tarafından Şemdinli'ye 15 kilometre uzaklıktaki Güzelkaya Mezrası yakınlarında durduruldu. Araçlarda bulunan milletvekillerini ve diğer partilileri indiren PKK'lılar, yaklaşık yarım saat örgüt propagandası yaptı.

204c08f7cd02c3d55e7caa57c37cd295_k.jpg
REZALET DİYALOGLAR

PKK'lı teröristi dinleyen BDP'li milletvekilleri, heyette bulunanları birer birer tanıttı. İşte tam bu sırada teröristle, BDP'li Kışanak arasında yaşanan diyalog oldukça şaşırtıcıydı;

PKK'lı- Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz dağlarımıza.  Sizi gördüğümüz için çok sevindik. 

Alkışlar....

PKK'lı- Sizden istediğimiz odur. BDP ile bir bütün olun. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bunu böyle bilin...