BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.442,40
HABER /  DÜNYA

Almanya yine amacını aştı!

Müslümanların yaşam tarzını hedef alan Almanya yeni bir nefret dalgasına izn verdi.

Abone ol

Neonazileri kullanarak Türkleri öldüren, sünnet tartışmasıyla Müslümanların yaşam tarzını tartışmaya açan Almanya, İslam'ı hedef alan nefret dalgasını ateşleyecek bir adım daha attı. Müslüman düşmanı Pro-Deutschland adlı grubun, Peygamberimize hakaret eden karikatürlerle bayramda yapacağı gösteriye izin verildi.

HER KARAR BİR SKANDAL

Almanya, Türklere yönelik Neonazi cinayetleri ile kundaklama ve ırkçı saldırılara çözüm bulmak yerine Müslüman karşıtlığını körükleyen adımlar atmaya devam ediyor. Berlin İdare Mahkemesi, Türk derneklerinin uyarısına rağmen, Pro-Deutschland adlı partinin provokatif gösterisine vize verdi.

İSLAM ALMANYA'YA AİT DEĞİL'

İslam düşmanı ırkçı hareket Pro-Deutschland, ifade özgürlüğü adı altında, bugün ve Ramazan Bayramı'nda, başkent Berlin'deki üç cami önünde Müslümanları dışlayan gösteri yapacak. 'İslam Almanya'ya ait değil' sloganını kullanan ırkçılar, İslam ve Peygamberimize hakaret eden karikatürler de taşıyacak.

HAKARET CEZA GEREKTİRMEZ!

Mahkeme, kararının gerekçesinde de bir I skandala imza attı. Hz. Peygamber'e hakaret içeren karikatürlerin açık bir şekilde gösterilmesinin, toplum güvenliğini tehdit etmediğini öne süren Berlin İdare Mahkemesi, "Hakaret içerikli karikatürlerin gösterimi, cezai bir işlemi gerektirmez" tezini savundu.