BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.440,98
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal’la soğuk selamlaşma!

CHP'nin ikinci adamı Gürsel Tekin aylardan sonra Meclis grubu toplantısına katıldı

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin partisinin milletvekilleriyle sorun yaşadığı iddialarına Meclis grubu toplantısına katılarak yanıt verdi.

Aylardan sonra ilk kez toplantıya katılan Tekin, “Sizin yüzünüzden buradayım. Bir sürü işimi gücümü bırakıp geldim” serzenişinde bulundu.


Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile partinin en güçlü ikinci adamı durumunda olan Gürsel Tekin’in milletvekilleri ile yıldızlarının barışmadığı ve bu nedenle de Meclis grubu toplantılarına katılmadığı iddia ediliyordu.

Sık sık tekrarlanan bu haberler Gürsel Tekin’in aylardan sonra ilk kez Meclis grubu toplantısına katılmasına neden oldu. Toplantı salonuna girdikten sonra grubu izlemeye gelenlerden büyük ilgi gören Tekin, “Uzun süredir sizi burada göremiyorduk” yönündeki değerlendirmeye gülümseyerek, “Sizin yüzünüzden buradayım. Bir sürü işimi gücümü bırakıp geldim” yanıtı verdi.

BAYKAL’LA SOĞUK SELAMLAŞMA

Grup salonundaki ön sıralara oturan Tekin’e parti genel merkezinde dinlemeleri engellemek için jammer takıldığı haberi soruldu. Tekin bu soruya yanıt verirken eski genel başkan Deniz Baykal salona girdi. Tekin konuşması bittikten sonra önce yerine oturdu, ardından Baykal’ın salonda olduğunu fark edince ayağa kalkarak yanına gitti. İkili el sıkışırken Baykal’ın soğuk tavrı dikkatlerden kaçmadı.