BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.440,68
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal'ın adayı kaybetti poster gitti!

Antalya'daki kongrede Baykal'ın desteklediği adayın kaybetmesinin ardından yeni yönetim Baykal'ın fotoğraflarını teşkilattan kaldırdı.

Abone ol
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Antalya Teşkilatı binasında eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın fotoğraflarının kaldırıldığı iddiasıyla ilgili olarak, ''CHP'de eski genel başkanlarımızın başımızın üstünde yeri var. Ama biz parti prosedürüne, parti hiyerarşisine uygun şekilde yeni bir düzenleme yaptık'' dedi.
 
Kök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il teşkilatında görevi devraldıktan sonra parti içinde yeni düzenlemeler yaptıklarını söyledi.
 
CHP Genel Merkezi'nin Türkiye genelindeki tüm il ve ilçe örgütlerinde olması gerektiği gibi bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Kök, ''Önceden makam koltuğunun arkasında CHP eski Genel Başkanları Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları bulunurdu. Yeni düzenlemede ise CHP'nin bayrağı ortada, sağ tarafta Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı, sol tarafta da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu var'' diye konuştu.
 
CHP'nin Genel Başkanının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu anımsatan Kök, ''Dolayısıyla bir il başkanının makamının arkasındaki fotoğraflar da genel merkezimizde olduğu gibi olmalıdır. CHP'de eski genel başkanlarımızın başımızın üstünde yeri var. Ama biz parti prosedürüne, parti hiyerarşisine uygun şekilde yeni bir düzenleme yaptık'' diye konuştu. 
 
Devrim Kök, partinin eski genel başkanları için farklı bir köşe hazırladıklarını dile getirerek, bu köşede de Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarının bulunduğunu kaydetti.