BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Baykaldan Fatih Terime tebrik

CHP lideri Baykal, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, yarı finalde elenen (A) Milli Futbol Takımı'nı ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i kutladı.

Abone ol

CHP İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Deniz Baykal, Fatih Terim'i telefonla arayarak, milli takımın, herkesin göğsünü kabartan bir sonuç elde ettiğini söyledi.

''Gelinen noktanın, milli takımın yarı final oynadığı ve finale uzandığı bir nokta olduğunu'' belirten Baykal, Terim'e, ''Bu başarıyı elde eden millilerimizin, gelecekte finale de yükselip kupaya uzanacaklarına içtenlikle inanıyorum. Bu inançla sizi, futbolcularımızı ve bu başarıda payı olan, katkısı bulunan herkesi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum'' dedi.

Baykal'ın, ''Siz, mücadele azmi, inancı, kararlılığı ve futbol bilgisiyle, kendisini herkese, en başta da futbolcularımıza kabul ettirmiş bir teknik direktörsünüz. Nerede görev yaparsanız yapın hepimiz, sizin başarılarınızı alkışlamaya ve sizinle övünmeye devam edeceğiz'' diye konuştuğu kaydedildi.