BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.507,28
HABER /  GÜNCEL

Baykal ziyaretinde şüpheli araç paniği

Deniz Baykal'ın İzmir ziyaretinde şüpheli araç korumaları harekete geçirdi.

Abone ol

CHP eski lideri Deniz Baykal , İzmir Belediyesi'ni ziyaret etti.Bu sırada belediye önünde bulunan bir araç korumaları alarma geçirdi. Şüphelenilen ve aracı çekmesi istenilen sürücü yanlışla geriye değil ileri gidince aracından yaka paça çıkarıldı.

İzmir ve ilçelerinde bir haftadır ziyaretlerde bulunan Deniz Baykal, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da makamında ziyaret etti. Başkan Aziz Kocaoğlu ’nun makamında gerçekleşen ziyarete Büyükşehir için aday adaylığını açıklayan CHP Eski Milletvekili Canan Arıtman da katıldı.

EGE VE İZMİR BAMBAŞKA

Deniz Baykal ise düğünleri bahane ederek İzmir’e geldiğini belirterek, “Bu süreyi bölgede belediyelerimizi, örgütlerimizi, vatandaşları, ilçeleri ziyaret ederek değerlendirmek istedim. Ege’yi ve sizleri çok özlemiştim. Ege coğrafyasını yakından tanıma fırsatım oldu" dedi.

ADAYLAR İÇİN ÇALIŞMAK İSTERİM

İzmir’in Türkiye ve herkes için önemli bir şehir olduğunu kaydeden Deniz Baykal, “Bu seçimlerde de İzmir’in bu niteliğini ve kimliğini koruyacağını memnuniyetle gördüğünü söyledi. Tüm Türkiye’yi sevindirecek bir tablo çıkacağını beklediğini belirten Baykal “Bunu ortaya koymak hepimizin görevi. Birbiriyle yarışan adaylarımız başta olmak üzere partililerin yöneticilerin milletvekillerinin görevi Türkiye’nin özlediği günleri getirmektir. Ben şimdiden başladım bu çabayı sergilemeye. Adaylar belli olmamasına karşın bir hafta boyunca güzel çalışmalar yaptık. Adaylar belli olduktan sonra onlarla el ele bu çalışmaları yapmayı çok isterim. Bu izlenimler içindeyiz. Sayın belediye başkanımız bir hafta boyunca çok yakın ilgi gösterdi, sahiplendi” dedi.

ACEMİ SÜRÜCÜ PANİĞİ

Bu arada, Deniz Baykal’ın Büyükşehir Belediyesi’ne gelmesinden birkaç dakika önce, belediye binasının girişinde içinde iki kişinin bulunduğu araç paniğe neden oldu. Kocaoğlu’nun kapıda beklediği sırada aracın Başkanlık girişine doğru ilerlemesi üzerine güvenlik görevlileri aracı durdurdu. sürücüye geri çekmesini istedi. Ancak sürücü geri vitesi kullanacağına ileriye gitmeye kalkınca gerginlik oldu. Kocaoğlu’nun iki koruması sürücüyü yaka paça aracın dışına çıkardı. Araç, otoparka çekildi. Sonradan, olayın yanlış anlama ve vites sorunu nedeniyle yaşandığı anlaşıldı.