BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.442,43
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal seçim hedefini açıkladı

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Antalya'daki hedefini açıkladı. İşte Baykal'ın gönlünde yatan...

Abone ol

CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, hem seçim çalışması için illerden gelen davetleri hem de "Antalya'da seninle çalışalım" teklifini geri çeviriyor.

12 Haziran'da yapılacak seçim için Antalya'da karargah kuran Deniz Baykal, köy köy dolaşıyor. Hemşehrilerinden destek isteyen Baykal'ın hedefi; 2007 seçiminde Antalya'dan çıkarılan 5 milletvekili sayısını geçmek.

Baykal'ın Antalya'daki seçim çalışmalarını sabahın erken saatlerinde başladığı ve saat 06.00'da yollara düştüğü, gece yarısına kadar çalıştığı kaydedildi.

BAYKAL, ANTALYA DIŞINDAKİ TEKLİFLERE SICAK BAKMIYOR

Edinilen bilgiye göre Deniz Baykal'a seçim kampanyası döneminde farklı illerden de teklifler geliyor. Baykal'ı arayan milletvekilleri ya da siyasiler kendi illerine gelmeleri konusunda davette bulunuyorlar. Ancak Deniz Baykal'ın bu tekliflere sıcak bakmadığı ve "Antalya'da seçim çalışmalarını sürdürüyorum. Antalya'da olacağım" dediği ifade edildi.

"ANTALYA'DA SENİNLE ÇALIŞALIM"

ANKA'nın edindiği bilgiye göre Baykal'a bazı milletvekilleri ve vekil olmayanlar, "Antalya'ya gelelim, seninle çalışalım" önerisini getirdi. Bu tekliflere sıcak bakmayan Baykal'ın, "Hayır gerek yok, herkes kendi memleketinde, kendi ilinde, seçim bölgesinde çalışsın. İlinizde çalışmalarınızı sürdürün" dediği öğrenildi.