BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.437,56
HABER /  GÜNCEL

Baykal: Beni bu işe karıştırmayın!

Antalya Milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Enis Berberoğlu’nun Hürriyet gazetesindeki Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifasıyla ilgili yorum yapmadı.

Abone ol

Baykal, "Bu konuda beni karıştırmadan bu olayı değerlendirin." dedi.

Deniz Baykal, oyunu eşi Olcay Baykal ile birlikte evlerinin yakınında bulunan Barbaros Ortaokulu’ndaki 1019 numaralı sandıkta kullandı.

Sıranın kendine gelmesini beklerken oy kullanmak için Bursa’dan geldiğini söyleyen Deniz Baykal, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı.

TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLSUN

Katılmak zorunda olduğu bir nikah için dün Bursa’ya gittiğini belirten Baykal, bu sabah ise feribotla İstanbul’a geçtiğini, oradan da uçakla Antalya’ya geldiğini anlattı. Uçak seferlerinin aksadığı bir döneme denk geldiğinden bir aksilik halinde karayolunu kullanmak için bir aracın da hazır beklediğine değinen Baykal, "Bir sorun olmadı. İşte rahat geldik. Biraz geç kullandık her zamankinden farklı olarak. Hayırlı olsun." dedi. Türkiye ilk kez vatandaşların oylarıyla cumhurbaşkanı seçileceğine değinen Deniz Baykal, "İyi bir başlangıç olmasını diliyoruz. Tabi çok yoğun tartışmalar içinden geçti. Şimdi seçim sonuçlarını görelim. Katılım çok önemli. Oranı ne olacak? Katılım vatandaşın bu seçime sahip çıkıp çıkmadığını ortaya koyacak. O bakımdan önemli. Adaylar karşısındaki tavrı önce katılımdan başlayarak, sonra da kullandığı oylarla şekillenecek. Her zamanki gibi çok uzun saatler beklemeye gerek kalmayacak. Her halde birkaç saat içinde durum netlik kazanır. Yeni bir dönem, yeni bir başlangıç. Türkiye için hayırlı olmasını diliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.