BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.430,11
HABER /  DÜNYA

Bayan şoför hemcinslerinden şikayetçi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ambulans şoförlüğü yapan Beyhan Demiralp, kadın sürücülerden trafikte anlayış göremediklerini söyledi.<br/>Fethi...

Abone ol

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ambulans şoförlüğü yapan Beyhan Demiralp, kadın sürücülerden trafikte anlayış göremediklerini söyledi.
Fethiye’nin Karadere beldesindeki 112 Acil Servis’te görevli Beyhan Demiralp, acil tıp teknisyenliğinin yanı sıra ambulans şoförlüğü de yapıyor. 48 yaşındaki evli 4 çocuk annesi Beyhan Demiralp, hastaları hastanelere yetiştirmeye çalışırken yollarda en çok kadın sürücülerden çektiğini, erkek sürücülerin ise daha anlayışlı olduğunu söyledi.
Kumluova Karadere ve Eşen bölgesindeki pek çok vakaya hızır gibi yetişip yaralıları ve hastaları en yakın hastaneye ulaştırmaya gayret eden Beyhan Demiralp, mesleğini çok sevdiğini belirterek hem ambulans şoförlüğü hizmeti verdiğini hem de acil tıp teknisyenliği yaptığını, 30 yıl boyunca kendini sağlık mesleğine adadığını söyledi. Beyhan Demiralp, "Yollarda hastayı yetiştirmek isterken erkek sürücülerden çok anlayış görüyoruz ama maalesef kadın sürücülerden bu anlayışı göremiyoruz. Direksiyona yapışarak araç kullanmasınlar” dedi.
(İHA)