BIST 9.909
DOLAR 32,46
EURO 34,69
ALTIN 2.434,33
HABER /  MEDYA

Batuhan Cimilli ses kaydı aldattığı Melisa Avuncan kimdir?

Kısmetse Olur damat adayı Batuhan Cimilli ses kaydı ifşa oldu. Ses kaydındaki Melisa Avuncan kimdir? Batuhan Cimilli sevgilisi ile İzmir kaçamağında yakalandı.

Abone ol

Kısmetse Olur Batuhan Cimilli'nin aldatma ifşası ile sallandı. Kısmetse Olur evinde Ayça Beğen ile flört eden Batuhan Cimilli'nin İzmir'de sevgilisi ile yaptığı kaçamak ortaya çıktı.

Batuhan Cimilli 'nin ses kaydı da internete düştü. Melisa Avuncan isimli sevgilisi ile randevulaşan Batuhan Cimilli yakalanmamak için de plan yapıyor.

Kaçamak yaptığı Melisa Avuncan başka bir arkadaşlarının gelip onları almasını öneriyor. Ev ortamında buluşma kararı çıkıyor.

Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan İzmir'de buluşuyorlar. Ardından ikilinin Alaçatı Çeşme'den samimi görüntüleri yansıyor

İşte internete düşen Batuhan Cimilli ve Ayça Beğen'i aldattığı Melisa Avuncan arasında geçen ses kaydı;

BATUHAN CİMİLLİ ALDATTIĞI KIZ MELİSA AVUNCAN KİMDİR?

Batuhan Cimilli 'nin haftasonu yaptığı İzmir kaçamağında 'sevgilim' diye hitap ettiği kızın adı Melisa Avuncan.

Batuhan Cimilli sevgilisi ile İzmir'de kaçamak yaptı. Bu kaçamaktan başka fotoğraflar da yansıdı. O fotoğraflarda ise ikili hayli samimiydi.

Batuhan Cimilli kaçamak yaptığı Melisa Avuncan ile olan ses kaydında 'Hayatım buraya gelmek bir sıkıntı görünmek bir sıkıntı' diyor.


Batuhan Cimilli ile yakalanan Melisa Avuncan'ın instagram hesabından yansıyan fotoğrafları.

Melisa Avuncan'ın Batuhan Cimilli ile kaçamak yaptığı günden instagram hesabında aynı kıyafetlerle sahil kenarında yalnız başına çekilmiş görüntüleri bulunuyor.