BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

BATALLA’DAN ALKIŞLANACAK SÖZLER

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Pablo Batalla, taraftarların kendisine olan sevgisini değerlendirerek, "Sadece bana değil bütün takıma aynı se...

Abone ol

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Pablo Batalla, taraftarların kendisine olan sevgisini değerlendirerek, "Sadece bana değil bütün takıma aynı sevgiyi gösterirlerse bizi çok mutlu eder" dedi.
Yeşil-beyazlıların Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, dün oynanan ve kendisinin golü ile kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçını değerlendirdi. Son haftalarda iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Batalla, "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Son zamanlarda çok iyi performans sergiliyoruz. Önümüzde 4 maç kaldı. 4 maçı da en iyi şekilde tamamlayıp, sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.
Yeşil-beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiyi de değerlendiren Batalla, "Bana gösterdikleri sevgi ve saygıyı onlara geri iade etmek istiyorum. Sadece bana değil bütün takıma aynı sevgi gösterirlerse bizi çok mutlu eder" diye konuştu.

"SEZONU EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"
Arjantinli oyuncu Belluschi ise, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Pablo’ya attığım pas golü getirdi. Golün pasının benden geldiği için çok mutluyum. İyi bir performans sergiliyoruz. Üst sıralara tırmandık ve son maçlarda da buradaki hedefimizi koruyacağız. Bizim öncelikli hedefimiz bu sezonu en iyi şekilde bitirmek. Şuanda çok iyi yerdeyiz ve kalan maçlarda puanları toplayıp, sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Türkiye’de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Belluschi, "Benim için bu sezon çok iyi geçti. Bursaspor’a gelmeden önce hedefleri hakkında bilgi verdiler. Bursaspor’un Avrupa hedefi olduğu söylendi. Şuandaki konumumuza bakılırsa, bu hedefi başarmış durumdayız ama önümüzde daha maçlar var. Sezon başından beri iyi bir performans sergiledik" dedi.
(İHA)