BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Batalla bize ihanet etti

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, bu akşam oynanan Bursaspor-Kasımpaşa maçı sonrası, yeşil-beyazlı oyuncu Pablo Martin Batalla ile il...

Abone ol

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, bu akşam oynanan Bursaspor-Kasımpaşa maçı sonrası, yeşil-beyazlı oyuncu Pablo Martin Batalla ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.
Körüstan, Pablo Martin Batalla’nın kadro dışı bırakıldığını vurgulayarak, “Bugün Pablo bize ihanet etmiştir. Arkadaşlarını terk etmiştir. Teknik heyetim ve yönetim kurulunun kararı doğrultusunda, Pablo Martin Batalla kadro dışı bırakılmıştır. Gerekli ceza uygulanacaktır. Batalla Pazartesi günü gelip antrenmana çıkacağı ile ilgili açıklama yapmış, ‘Daum olduğu sürece oynamam’ demiş. Pablo Martin Batalla için kapıları kapatmıyoruz. Battal gelir biz de oturup konuşuruz. Teknik direktör ve arkadaşlarından özür diler. Bu takımın şuan futbolcusudur. Umarım durum tatlıya bağlanır. Buradan ona sesleniyorum; her şey düzelebilir. Taraftara da teşekkür ediyorum. Bugün Bursaspor gol attığında Pablo diye bağıranlar, gerçek Bursasporlu değildir" dedi.
Basın mensuplarının yeşil-beyazlı futbolcu Pablo Martin Batalla’nın İstanbul takımlarına transferi ile ilgili sorusuna ise Körüstan, “Menajerlerin bir oyunu. Bu konuyu araştırıyoruz. Kesin bir şey yok” cevabını verdi.
(İHA)