BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Başkent’te yangın paniği

Başkent’te, bir apartmanda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.<br/>Keçiören Sanatoryum Caddesi Engeller Sokağındaki altı katlı b...

Abone ol

Başkent’te, bir apartmanda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.
Keçiören Sanatoryum Caddesi Engeller Sokağındaki altı katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı katında başlayan yangının apartmandaki diğer dairelere sıçraması mahallede paniğe neden oldu. Apartman sakinleri kısa sürede kaçarak kurtulurken, yangın apartmandaki 4 dairede maddi kayba neden oldu. Yangında apartmanın arkasında park halinde bulunan bazı otomobiller hasar gördü.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye aracının müdahaleleri sonucu kontrol altına alınsa da bazı mahalleliler yangına geç müdahale edildiğini iddia ederek itfaiye ekipleriyle tartışma yaşadı. Mahalleliler itfaiye erlerinin yangına geç müdahale ettiğini, gelen itfaiye araçlarının da bozuk olduğu için uzun süre yangına müdahale edemediğini iddia etti. Yangın itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)