BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,85
ALTIN 2.436,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Yazıcı Çiçekle Karşılandı, Teşekkür Plaketiyle Uğurlandı

Tuzla Aydınlı Konutları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı çiçek vererek karşıladı, teşekkür plaketi ile uğurladı.

Abone ol

Tuzla Aydınlı Konutları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı çiçek vererek karşıladı, teşekkür plaketi ile uğurladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Aydınlı Konutları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve site sakinleriyle toplantı yapan Başkan Yazıcı, bölge ile ilgili projelerinden bahsetti. Bölgede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, bölgenin geleceğini fuar alanının yakından etkileyeceğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Şimdi ruhsatını verdiğimiz bir fuar alanı olacak. Bu bölgede 5 bin konut yapılacak ve oraya bir tane fuar alanı yapılıyor. Bu alanda aynı zamanda ileri teknoloji merkezi yapımı ile ilgili ihale de yapıldı. Konutlarla beraber fuar alanı, bölgeye cazibe katacak, bölgeye insan akımı olacak. Fuar alanı bölgemizde ciddi bir ticaret ve istihdam sağlayacak” dedi.

Aydınlı Çöplüğü Yerine Park Yapılacak
Aydınlı’daki çöplük alanının kaldırılacağını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Çöplük alanında 50 dönümlük bir park yapılacak. Bu gerçekleştiğinde de ulaşım konusunda sizin hiçbir sorununuz, hiçbir eksiğiniz kalmayacak. Bu bölgenin en önemli sıkıntılarından bir tanesini çözmüş olacağız, çöp kamyonlarından da kurtulmuş olacaksınız” dedi.
TOKİ Konutları’nın taleplerini karşıladıklarını hatırlatan Başkan Yazıcı, “Yeni dönemde de işbirliğimizi ve belediye hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.