BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,76
ALTIN 2.395,71
HABER /  DÜNYA

Başkan ile seks kitabı

ABD'yi karıştıran kitap. Bush'un eşi Laura'ya benzetilen kadın erkek kardeşiyle seks yapıyor.

Abone ol ABD’nin en çok satan yazarlarından Curtis Sittenfeld’in son kitabı daha satışa çıkmadan büyük tartışmalara yol açtı.

ABD'yi karıştıran kitap. Bush'un eşi Laura'ya benzetilen kadın erkek kardeşiyle seks yapıyor.isimli kitabıyla en çok satanlar listesine giren yazarın, Alice Blackwell isimli bir kadının hayatını konu alan ’American Wife’ isimli son kitabı, ABD first lady’si Laura Bush’un hayatıyla paralel olduğu söylenen kesitler sunuyor.

Romanda, Alice Blackwell isimli ana karakter, 16 yaşında arabasıyla arkadaşını eziyor. Laura Bush’ta aynı yaşlarda ölümle sonuçlanan bir trafik kazasına karışmıştı. Büyükannesinin lezbiyen olduğunu öğrenen, erkek kardeşiyle seks yapan Alice, kürtaj oluyor ve bunu anne-babasından saklamasının uygun olduğuna karar veriyor. Alice karakterinin, Laura Bush gibi kütüphanecilik yapması, gönlünü ileride ABD Başkanı olacak Charlie Blackwell’e kaptırması, first lady’nin hayatına gönderme yapıyor.

Random House yayınevinden sonbaharda çıkması beklenen kitapta, ayrıca Alice Blackwell’in ABD başkanı olacak Charlie Blackwell karakteriyle yaşadığı aşk ve seks macerası da anlatılıyor. Cumhuriyetçi Parti’nin kurultayı döneminde piyasaya çıkacak olan kitabın Bush Yönetimi’ni rahatsız etmesi bekleniyor.