BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan ekilsin diye çiçek dağıttı

Çimenoğlu Atatürk Parkı'nda oturan ve dinlenen tüm vatandaşların Dünya Çevre Günü'nü kutlayarak, kendilerine tüplü çiçek fidesi hediye etti.

Abone ol

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi belediyesi, “5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlama Etkinlikleri” kapsamında, şehir merkezindeki Atatürk Parkı'nda oturan vatandaşlara, çeşitli türlerde 500 adet tüplü çiçek fidesi dağıttı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu eşi Dilek Çimenoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Atatürk Parkı'nda oturan ve dinlenen tüm vatandaşların Dünya Çevre Günü'nü kutlayarak, kendilerine tüplü çiçek fidesi hediye etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çevre güzelliğinin en önemli unsurlarından birinin de çiçekler olduğunu belirterek, vatandaşlardan çiçekleri bahçeleri varsa, bahçelerine, yoksa evlerindeki saksılara dikmesini istedi.

Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Çimenoğlu, “Çiçek; güzelliğin, saflığın, yaşama sevincinin, sevginin ve dostluğun simgesidir. Bu çiçekleri, bahçenize, balkonunuza dikerek, apartmanınıza, evinize; güzellik, zenginlik ve renklilik kazandıracaksınız” dedi.