BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48
HABER /  GÜNCEL

Basın mensubuna tekme atmıştı akıllanmış

Adana’da evine giden yaşlı adamın cüzdanını çaldıktan sonra kaçarken yakalanan kapkaççı, kendisini görüntüleyen basın mensubuna "Geçe...

Abone ol

Adana’da evine giden yaşlı adamın cüzdanını çaldıktan sonra kaçarken yakalanan kapkaççı, kendisini görüntüleyen basın mensubuna "Geçen sana tekme atmıştım, bu kez atmayacağım. Sen de görevini yapıyorsun" dedi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, tansiyon hastası olan Ali Köşkeroğlu (78), muayene olmak için Adana Devlet Hastanesi’ne gitti. Yaşlı adam hastaneden evine dönmek için dolmuşa binip durakta indi. Sokağa girip evine giderken yanına gelen bir kişi yaşlı adamın elindeki cüzdanı ve parayı alıp çelme takarak yere düşürüp kaçmaya başladı. Yaşlı adam "İmdat soyuldum" diye bağırmaya başladı. Bu arada bir olay için Sümer Mahallesi’nde bulunan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ses gelen yere doğru koştu.
Yerde yatan yaşlı adam ve kaçan bir kişi gören polis hemen kaçan kişinin peşine düştü. Şahıs kısa sürede yakalanırken, yaşlı adam da polis aracına alınarak zanlı ile birlikte Bağlar Polis Merkezi’ne götürüldü.
Kapkaç zanlısı İsmet T. (27) sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, "Geçen sana tekme atmıştım, bu kez atmayacağım. Sen de görevini yapıyorsun" dedi.
Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
(İHA)