BIST 10.089
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.430,88
HABER /  GÜNCEL

Basın İlan Kurumu'nun en genç adayı

İmaj Yayıncılık Genel Koordinatörü, Ankara Yıldız FM ortağı TÜRYAD iletişim komisyon başkanı Abdullah Yüce Basın İlan Kurumu yönetimine aday oldu.

Abone ol

İmaj Yayıncılık Genel Koordinatörü, Ankara Yıldız FM ortağı TÜRYAD iletişim komisyon başkanı Abdullah Yüce Basın İlan Kurumu yönetimine aday oldu. 12 Ocak 2011 tarihinde yapılacak olan Basın İlan Kurumu Genel Kurulu İlan Prodüktörleri temsilcisi Abdullah Yüce'ye destek büyüyor.

Ankara'da faaliyette bulunan İmaj yayıncılık Genel Koordinatörü olan ve TÜRYAD (Tüm Radyo Televizyoncular Derneği) İletişim komisyon başkanlığını da yürüten Yüce'nin adaylığının açıklanmasının ardından sektör temsilcileri desteklerini vermeye başladı.
Yüce adaylığının açıklanmasının ardından sektörün sorunları ve önümüzdeki süreçte yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alış-verişleri yapmaya başladı.

Abdullah Yüce, "Ajans, gazete radyo sahibi arkadaşlarımızla mesleğin sorunları ve çözüm yollarına ilişkin, yaptığımız ziyaretlerde müzakerelerde bulunduk. Onların problemlerini yerinde gördük. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalara da bu ziyaretlerde elde ettiğimiz bilgiler bize ışık tutacak" dedi.

Yüce, çalışma programının temelinde neler bulunduğunu da şu sözlerle ifade etti:
"Bilgilendirme ve haber verme işlevinin yanı sıra eğitim görevini görmektedir ve idarelerin halk üzerinde ki tahakkümünden ziyade onların denetlenmesi gibi de bir sosyal görevi yerine getirmektedir. Bizler vazgeçilmez bir kamu görevi görüyoruz. Bu kamu görevi yapmamızdan aldığımız güç ve görevle de sınırları belli olan yetkiler ve gelirlere de sahip olmamız lazım. Kurumsallaşmamız lazım. Bu anlamda bu kurumsallaşmayı sağlayacak adımları atmak üzere arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. 12 Ocak ta yapılacak genel kurul çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ziyaret ettiğimiz arkadaşlarımızdan önümüzdeki dönemde ki seçimlerde destek talep ettik. Buna ilişkin sözleri almış olmak dolayısıyla hem bir mutlulukla ama büyük bir sorumluluğu da aldığımızın bilincinde gezimize devam edeceğiz."

ABDULLAH YÜCE KİMDİR?

1980 tarihinde Kars'ta doğdu.

İlkokul eğitimime Kars'ta başladı, Ankara'da tamamladım Ortaokulu ve lise öğrenimini tamamladı.

İmaj Medya Grup'ta göreve başladı. İmaj radyoda programcılık yaptı.Yine aynı Grup bünyesinde çıkarılan Vatan Gazetesi'nde gazetecilik görevine devam etti.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra İmaj Grup bünyesinde olan Manşet Haber'de Haber Müdürlüğü yaptı. Radyo İmaj'ın Yönetim Kurulu Üyesi.

Merkezi Ankara'daki (TÜRYAD) Tüm Radyo Televizyoncular Derneği'nin İletişim Kurul Başkanlığı görevini yapmakta.

Ankara'da yayın yapan önemli ve popüler radyolardan, Radyo ON, Aşk Fm, Radyo İmaj ve Radyo Ostim Radyolarının Yayın Denetleme Kurul üyesi.