BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Başıboş at trafiği karıştırdı

Erzurum’da bir ahırdan kaçan at, kent merkezinde başıboş dolaşınca trafiği birbirine kattı. Polis ekipleri trafiği karıştıran atı çevredeki ...

Abone ol

Erzurum’da bir ahırdan kaçan at, kent merkezinde başıboş dolaşınca trafiği birbirine kattı. Polis ekipleri trafiği karıştıran atı çevredeki vatandaşların yardımıyla yakaladı.
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde dün akşam saatlerinde ahırdan kaçıp kent merkezinde başıboş dolaşan bir at trafiği karıştırdı. Trafiğin ortasında duran at zaman zaman sürücülere zor anlar yaşattı. Palandöken Devlet Hastanesi önünden Atatürk anıtının bulunduğu Havuzbaşı semtine doğru giden atın önünü polis ekipleri kesti. Polis ekipleri trafiğin ortasında tehlike saçan atı yolun kenarına almak istedi. Polis ekipleri daha sonra çevredeki vatandaşların yardımıyla bir ip bularak atı yakalamaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda yakalanan at Havuzbaşı’ndaki yeni yapılan inşaatın demirlerine bağlandı. Yakalanan atın bir sahibi çıkmayınca polis ekipleri, Büyükşehir Zabıta ekiplerine haber verdi.
(İHA)