BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.392,95
HABER /  GÜNCEL

Başhekime çirkin saldırı

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Arıcı, saldırıya uğradı

Abone ol

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Arıcı, acil serviste bir hasta ile doktorun tartışmasını ayırmak isterken saldırıya uğradı. Saldırı sırasında ismi açıklanmayan bir kişi tarafından yumruk atılan ve kafasına sert cisimle vurulan Arıcı, yönetimini yaptığı hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün 14.00 sıralarında meydana geldi. Atatürk Devlet Hastanesi'nin acil servisinde bir hasta ile doktor arasında tartışma yaşandı. Tartışmayı gören Başhekim Abdurrahman Arıcı, olaya müdahale etmek istedi. İddiaya göre, bu duruma tepki gösteren ismi açıklanmayan bir genç; önce yumruk, daha sonra da sert bir cisimle Arıcı'yı darp etti. Saldırgan, hastane güvenliği tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Yaralanan Başhekim Arıcı ise, Beyin Cerrahi bölümünde müşahede altına alındı.

Başından geçen olayı anlatan Arıcı, "Acil servisten geçerken poliklinikte bir doktor arkadaşla, beyin cerrahi ile ilgili filmleri görüştüm. Dönüşte acil servisin önünde bir gençle karşılaştım. Gencin yanında babası da vardı. Genç, doktor ve hemşireye bağırıp küfür ediyordu. Ben de onları ayırmak için uğraştım. Bu sırada bana yumruk attı. Bu sırada gözümdeki gözlük kırıldı. Daha sonra başıma sert bir cisimle vurdu. Darbe sonucu yıkıldım. Daha sonra arkadaşlar gelerek müdahale etti. Doktor arkadaşımın maruz kaldığı saldırıyı başhekim olarak önlemem gerekiyordu, fakat saldırıya uğradım" diye konuştu.