BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.403,15
HABER /  GÜNCEL

Başbakanlığa gitti, kapıda kaldı!

Başbakan Erdoğan ile görüşmeye gelen İran'ın nükleer Başmüzakerecisi Said Celili kendini karşılamaya kimse gelmeyince çok şaşırdı

Abone ol

İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Başbakan Erdoğan'la biraraya geldi. Erdoğan'la görüşmek için aracından inen Celili'yi Başbakanlık'ta karşılayan olmadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!

İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Celili'nin gelişi sırasında ise ilginç anlar yaşandı.

KAPIDA KALDI

Görüşmeyi takip eden gazetecilerin de dikkatinden kaçmayan olayda, Celili'nin Merkez Bina'ya geldikten sonra aracından inmesiyle birlikte kendisini karşılayan olmadı.

Beraberindeki İran Büyükelçisi ile birlikte biraz yürüyen sonra duraklayan ve kendisini kimin karşılayacağını bekleyen Celili, daha sonra Başbakanlık Merkez Bina'nın merdivenlerini Büyükelçi ile birlikte çıktı.

Sadece korumaların eşlik ettiği Celili, daha sonra ise Merkez Bina'nın kapısından içeri girmeden önce duraklayarak bir süre bekledi. Başbakanlık görevlilerinden bir kişinin dışarı çıkarak Celili'yi karşılaması üzerine kısa sürelik de olsa yaşanan sıkıntı çözülmüş oldu.

BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Celili'nin Başbakan Erdoğan ile olan görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Said Celili, görüşmeye katılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Başbakanlık Merkez Bina'dan ayrıldı.

Dün Ankara'ya gelen İran'ın nükleer Başmüzakerecisi ve Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, bugün ise İstanbul'da Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile görüşecek.