BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  POLİTİKA

Başbakandan icraat sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hizmet kervanını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Abone ol

Recep Tayyip Erdoğan, Sarp Sınır Kapısı'ndan otobüsle Rize'ye dek gelerek Karadeniz Sahil Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Yol boyunca otobüsten vatandaşları selamlayan Erdoğan, Rize'nin Fındıklı ilçesinde halka hitaben yaptığı konuşmada, Karadeniz Sahil Yolu'nun yürüyüş bantlarının hızla yapılacağını bildirdi.

Erdoğan, hizmet kervanının hiç durmadan sürdüğünü belirterek, ''Hizmet kervanını aynı kararlılıkla devam ettireceğiz. Bu devam ederken de eğitimde ve sağlıkta şu anda attığımız adımların daha fazlasını atacağız. Daha atacak adımımız olduğunun farkındayız'' diye konuştu. Erdoğan, Çayeli ilçesinde ise Gürcistan ile Türkiye arasındaki geçişi çok kolay duruma getireceklerini vurgulayarak, ''Batum Havalimanı'ndan Rize en iyi şekilde istifade edebilsin istiyorum'' dedi.

Bu arada Erdoğan'ı izleyen konvoyda, Artvin'in Arhavi ilçesi girişinde bulunan tünelde kaza meydana geldi. Kazada, kullandığı otomobil konvoydaki bir araca çarpan Çetin Çakır hafif biçimde yaralandı. Çakır, Arhavi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.