BIST 9.974
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.429,08
HABER /  GÜNCEL

Başbakan’dan hızlı tren müjdesi

Sakarya’da konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara İstanbul yüksek hızlı trenini önümüzdeki hafta inşallah hizmete alacağız” dedi. <b...

Abone ol

Sakarya’da konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Ankara İstanbul yüksek hızlı trenini önümüzdeki hafta inşallah hizmete alacağız” dedi.
Sakarya mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, Ankara-İstanbul arası yüksek hızlı trenin tüm Türkiye’nin projesi olacağını söyledi. Önümüzdeki hafta hizmete açılacağını aktaran Başbakan Erdoğan, “Birçok sabotaj denediler. Hainler çok. Ama biz önümüzdeki hafta bu çalışmayı bitireceğiz. 25 Temmuz’da açılışı kesinlikle yapacağız. Sizlere söz vermiştik. Bu ülkeyi 81 vilayetimizi eğitim, sağlık alanlarında yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.
“Cumhurbaşkanı olmam halinde bilesiniz ki Çankaya’da yatan bir cumhurbaşkanı görmeyeceksiniz” diyen Başbakan Erdoğan, “Seçilmiş bir cumhurbaşkanı seçilmiş bir başkan kabine el ele omuz omuza vereceğiz ve Türkiye’mizi uçuracağız. Sizlerden ricam kalan sürede kapı kapı dolaşarak duyduklarınızı duymayanlara aktarmanız. CHP genel müdürü gibi, ‘tıpış tıpış sandığa gideceksiniz’ demiyorum. Bu demokratik hakkınızı en güzel şekilde kullanın. 30 Mart seçimlerinde seçmenlerini sandığa götüremedi. Şimdi ‘tıpış tıpış gideceksiniz’ diyor. Biz milletimize saygılı, samimi bir dil kullanıyoruz ve sizleri sadece Allah için seviyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)