BIST 10.471
DOLAR 32,80
EURO 35,25
ALTIN 2.446,97
HABER /  POLİTİKA

Başbakandan annelere çağrı

Başbakan Erdoğan, Kadın Kolları Teşkilat Mensupları Kimlik Dağıtım Töreni''nde yaptığı konuşmada annelere seslendi...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bağcılar Spor Salonu'nda düzenlenen ''Kadın Kolları Teşkilat Mensupları Kimlik Dağıtım Töreni''nde yaptığı konuşmada, parti ve iktidarlarının başarısının asıl
mimarlarının, kalplerindeki sevgi ve inançla kendilerine en büyük desteği sağlayan millet olduğunu söyledi.

Konuşmasında annelere de seslenen Erdoğan, '''Annelerden bir şey rica ediyorum; bu seçimlere 18 yaşını doldurmuş 4.5 milyon genç katılacak. Yavrularınızı ihmal etmeyin. 18 yaşını doldurduysa bir an evvel kaydı yapılsın ki seçim günü oyunu kullansın. 1 Mart son gün. Hemen muhtarlıklara gidin. Az vaktimiz kaldı. Yavrularınıza demokratik haklarını öğretin. Oy kullanmasını bu seçimde öğrensinler'' şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, konuşması sırasında, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'dan, salonda tekerlekli sandalyede çocuğu bulunan kadının bir kendisine sürekli işaret ettiğini belirterek yanına gitmesini istedi.

Erdoğan, konuşmasını sürdürürken Bakan Çubukçu, Kezban Dayıoğlu isimli kadının yanına giderek sorunlarını dinledi. Dayıoğlu, özürlü oğlu Serkan'ın fizik tedavi ve rehabilitasyonu için Bakan Çubukçu'dan yardım istedi.

Törene, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Edibe Sözen, İstanbul İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.