BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
POLİTİKA

Başbakan Yıldırım, medya temsilcileri ile buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, aralarında İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın da bulunduğu gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde medya kuruluşlarının yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın yanı sıra televizyon, gazete ve bazı internet sitesi yöneticileri katıldı. İftar sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Başbakan Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "af çıkarılsın" talebine bir kez daha "hayır" cevabı verdi. 

AYA OTOBAN YAPAMADIK AMA!.. Enflasyonun seçim sonrası düşeceğini belirten Başbakan Yıldırım, kredi değerlendirme kuruluşlarının da not vermediklerini algı yönettiklerini söyledi. AB ile yeni bir döneme girildiğini belirten Yıldırım, Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın "Bir vatandaş 'Cumhurbaşkanı aya dört şerit yol yapacağız derse vallahi inanırım' dedi" sözleri için de "Henüz aya dört şeritli yol yapmadık ama dünyanın etrafında bölünmüş yollarla bir tur attık" ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE HİTLER'E ÖZENİYOR... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için "Fizikçi İnce merkez kaç kuvvetiyle savruluyor" diyen ve İnce'nin hedefindeki 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel'e sahip çıkan Başbakan Yıldırım, "Metin Temel Paşa bir kahramandır. Muharrem İnce Hitler'e özeniyor" ifadelerini kullandı. İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın sorulara verdiği cevaplar..

Sitene Ekle